TEAM ALPE DU FENDERT
TEAMPRESENTATIE

HET COMPLETE TEAM ALPE DU FENDERT

 

Vorig jaar op oudejaarsavond werd het idee geboren om geld in te zamelen voor het KWF. Afgelopen oktober 2019 werd dit plan concreet door onze inschrijving voor Alpe-d’HuZes. Helaas raakt de ziekte “kanker” ons allemaal. Alhoewel eenieder van ons er op een andere wijze mee in aanraking is geweest, hebben we ons een gezamenlijk doel gesteld: zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek!

Als team Alpe-du-Fendert, bestaande uit zo’n 25 personen (veelal woonachtig in en rond Fijnaart), gaan we op 4 juni 2020 de berg op in de Franse Alpen. Middels diverse leuke acties willen we ons streefbedrag van € 40.000,00 behalen. Wil je zelf bijdragen? Doneren kan nog tot en met augustus 2020 via deze link.

Maar je kunt uiteraard ook aan een specifieke deelnemer doneren, zie hiervoor onderstaand de presentatie van ieder lid. Als u op de button ‘Mijn motivatie’ klikt, gaat u naar de persoonlijke pagina van het teamlid. Bij de deelnemers wordt u doorgelinkt naar de website van Alpe d’Huzes. Op die pagina kunt u doneren.

Door iedere bijdrage, groot of klein, kunnen we een stukje onmacht omzetten in kracht!

Donateurs bedankt!

Team Alpe-du-Fendert

CINDY VAN DEN BROEK

ROB BRANT

ARJAN MAGIELSE

JEANETTE VAN VLIET

MANFRED MAGIELSE

PETUA MAGIELSE

KIM VAN VLIET – V. HOOF

KLAASKE MENHEERE

EVY MAGIELSE

HELENE MAGIELSE

ERIC ADAN

MONIQUE VAN HOOF

STEFAN SCHOONE

INGRID VAN DEN BROEK

MARLENIE V. VLIMMEREN

MARK V. VLIMMEREN

LISETTE PELKMAN

JOHN MAGIELSE

ROBERT REIJNDERS

REGINA ADAN

LINDA KNOPS

PETRA MAGIELSE